Qui som?

Inici / Ens importeu tu i els teus!

A Tríada treballem per a trobar l’equilibri personal i emocional en els diferents àmbits de relació: família, entorn social, escola i feina. Ensenyem a identificar pensaments, emocions i comportaments per a millorar i obtenir un major benestar.

Identifiquem les dificultats de cada persona, així com els factors que fan que aquestes es mantinguin, i ens centrem en generar noves estratègies per afrontar-les. Proporcionem les eines per a treballar els problemes de manera propera i constructiva. Assessorem i intervenim de manera pràctica i estructurada, definint conjuntament els objectius a assolir. Tríada gestiona cada cas en la seva globalitat de manera coordinada.

Un espai format per un equip multidisciplinar de Psicòlegs, Psicopedagogs, Pedagogs, Logopedes i Neuropsicòlegs, amb més de 15 anys d’experiència a Sant Cugat del Vallès. T’acompanyem en el teu desenvolupament personal, i el dels teus fills, oferint-vos les eines necessàries per a prevenir i minimitzar els obstacles de la vida quotidiana.

  • Tríada t’ajuda a posar paraules als teus problemes.
  • Tríada et guia a trobar solucions.
  • Tríada et motiva a aplicar estratègies de manera efectiva.